Bir Yıl Daha...

Bugün sevgilimle yıldönümümüz.Dile kolay 6 yılımız bitti.Dile kolay ama yaşaması çok kolay olmadı.Çok unutulmaz zamanlarımız kadar unutmayı isteyeceğim kötü zamanlarımız da oldu maalesef...Yıllar önce benim için öyle beklenmedik bir şekilde başladı ki 1 hafta ne olduğunu anlayamadım hatta kimselere de anlatamadım.Meğer insan başkasına söyleyince inanıyormuş:) En yakın arkadaşımdı sonuçta ve birden hayatımda başka bir yeri oldu ve sonra da hep öyle kaldı.Benim kıymetlim ve huysuz ve tatlı sevgilim...Tüm hafta bugünü planlayarak geçti.Ne yapsak, nereye gitsek, ne giysem, ne taksam, ne sürsem...Umarım gerçekten istediğimiz gibi güzel bir gün olur çünkü bu ara ikimiz de zor zamanlar geçiriyoruz ve buna ihtiyacımız var:( Canım sevgilim, umarım gelecekte İstanbul'da, Paris'te, Prag'da, Viyana'da kutladığımız yıldönümlerimiz de olur.Seni çok seviyorum...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım aynen bende en yakın arkadaşımla beraber 4 yılıma girdim, dilerim bütün dilekleriniz gerçek olur. Bir ömür sürer ilişkiniz..

ebvatathemua dedi ki...

Nice yıldönümlerine canım:)))

BLOOM dedi ki...

çok teşekkürler tüm güzel dilekleriniz için:)

mutfakcini dedi ki...

canım nice uzunnn ama mutlu yıllara.Zaman aşımına uğramaz aşkınız dilerim.

pofiş♥ dedi ki...

nice nice yıllaraa şeeker..

cecilia dedi ki...

tatlım benimkide öle başladı, yakın arkadaşımdı, şmdi sevgilimm ve çok seviyorum onu..umarım mutlu oluruz hepimiz bölee bi ömür :))

Related Posts with Thumbnails

Bana Ulaşmak İçin...

...mail adresim:
sparklypages@gmail.com

Sohbet Kutusu:))

Blog Listem

İzleyiciler

Gelip Görüp Fethedenler

Site Meter