Lush Henna


Saçlarımın rengini değiştirmekten çok korkuyorum.Ama bu ara çok zayıfladılar ve hem hafif bi ışıltı hem de biraz renk vermek için belki kına kullanabilirim diye düşündüm.Lush ürünlerinden oldukça memnunum yine de kınaları nasıl çok merak ediyorum.İnternetten biraz araştırdım sanırım marron ve/veya brun renk olarak bana uygun.Yine de denemiş olanların yorumlarını bekliyorum:)

2 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

bloomcum sağol mesajın için :) saçları yumuşacık yapıyor ama beyazları hiç kapatmıyor canım benim annem kullandı 2 rengi de, daha ilk haftadan beyazlar açılıyordu. ama sağlık veriyordu saçlara o ayrı.. yalnız kınayı uygulaması zor biraz, çok akıyor sanki.. gerçi çok da olumsuz şeyler söylemiyim, nette beğenenleri de var ama açıkçası annemin deneyimine dayanarak çok kullanışlı bulmuyorum ben bu kınayı. tabii yine de sen bilirsin :)

BLOOM dedi ki...

marjocum sen blogu kapatsan olay olurdu valla:)o yüzden "gitme,gitme yazık olur bize" demek istiyorum.benim için beyazları kapatması pek önemli değil ama dediğin gibi ışıltı vermesi, sağlıklı olması önemli.hala kararsızım ama:(

Related Posts with Thumbnails

Bana Ulaşmak İçin...

...mail adresim:
sparklypages@gmail.com

Sohbet Kutusu:))

Blog Listem

İzleyiciler

Gelip Görüp Fethedenler

Site Meter